Actualitat

Ciutadans (Cs) presenta Felicià Fortuny com a candidat a l’alcaldia d’Els Pallaresos per al 2023

by cscatalunya — 8 novembre 2022 @ 19:14
Comparte

• Respecte al CRAE que la Generalitat vol fer al municipi, Carlos Carrizosa ha dit que “ho portarem al Parlament per evitar que s’instal.li en aquest municipi que no reuneix cap de les condicions necessàries per acollir aquest tipus de joves”

Els Pallaresos, dissabte 5 de novembre de 2022. – Ciutadans (Cs) ha anunciat avui que Felicià Fortuny serà el candidat a l’alcaldia d’Els Pallaresos a les eleccions de 2023. Ha estat el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa , qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Fortuny per tornar a encapçalar la propera llista municipal de la formació liberal a Els Pallaresos.

Felicià Fortuny, de professió aviónic, actualment és tècnic especialista en Estacions de compressió de Gas Natural a la multinacional Enagas. Està afiliat a Cs des de 2019. És Conseller i portaveu de Cs al CCT i portaveu del Grup Municipal d’Els Pallaresos. Des del 2019 té la cartera d’Hisenda, Medi Ambient i Atenció al Ciutadà al govern municipal.

Carlos Carriozosa ha assenyalat del candidat que “té el perfil que busquem, com molts altres que van recalar a Ciutadans en la política, de vocació de servei als seus veïns. A la seva feina sempre ha estat una persona que sap què és guanyar-se la vida a la seva feina, amb una gran experiència laboral. I per això al comitè autonòmic pensem que aquestes qualitats, unides a les responsabilitats que està desenvolupant aquí a l’ajuntament amb el dia a dia, és la persona idònia per seguir encapçalant el projecte de Cs a Els Pallaresos”, ha remarcat Carlos Carrizosa.

Pel que fa al CRAE que la Generalitat vol instal-lar a Els Pallaresos, Carrizosa ha anunciat que “portarem al Parlament aquesta proposta per evitar que es dugui a terme a Els Pallaresos, perquè creiem que és un municipi que no reuneix cap de les condicions per acollir a aquest tipus de joves”.

Felicià Fortuny ha ressaltat que “Ciutadans, des d’un principi, ha tingut sempre al cap evitar la corrupció de qualsevol tipus i per això des de l’Equip de Govern ho volem evitar. Estem fent una gran tasca de gestió econòmica a nivell municipal, a Igualtat i Turisme. Hem aconseguit un poble més dinàmic turísticament. Ja se’ns reconeix el treball a nivell europeu, i prova d’això són aquestes jornades modernistes que estan aconseguint un gran èxit no només a nivell de la demarcació, sinó a nivell internacional”.

 

Volver a ACTUALIDAD