Actualitat

Grau al conseller de Salut: “Algú ha de pensar en les persones i posar el pacient en el centre”

by cscatalunya — 6 febrer 2023 @ 18:57
Comparte

La diputada de CS critica l’“ambigüitat i manca de concreció” d’un pressupost que “sembla expansiu però que és insuficient i decebedor”

Parlament de Catalunya, dilluns 6 de febrer de 2023. “Algú ha de pensar en les persones i posar el pacient en el centre”. Així li ho ha dit la diputada de Ciutadans (CS), Anna Grau, al conseller de Salut, Manel Balcells, després de la presentació del pressupost del Departament de Salut per al 2023. Grau ha assegurat que “semblen uns pressupostos polítics on el de menys és el resultat” i que “és difícil tenir fe en que la salut és una prioritat pels partits”.

La diputada de CS també ha criticat l’“ambigüitat i manca de concreció” d’un pressupost que “sembla expansiu però que és insuficient i decebedor”. Grau ha explicat que, tot i l’increment dels comptes en el Departament de Salut, “no n’hi ha per començar”.  La diputada taronja  ha lamentat la falta de partides concretes en qüestions com la prevenció del suïcidi i la salut mental, la investigació de la ELA o la falta de Centres d’Atenció Primària (CAP) en molts barris de Barcelona. Grau també ha recordat als partits separatistes que “en el moment de màximes retallades i de infrafinançament de la sanitat catalana el president de la Generalitat era Artur Mas”.

Volver a ACTUALIDAD