Actualitat

Grau, candidata de CS a l’alcaldia de Barcelona: “Venim amb la intenció de canviar-ho tot, de revertir la decadència i de donar pas a un futur millor”

by cscatalunya — 17 febrer 2023 @ 12:36
Comparte

El president de CS a Catalunya, Carrizosa, destaca que Grau “és el futur de Barcelona”, mentre que la resta de candidats són “del passat”

Barcelona, divendres 17 de febrer de 2023. “Venim amb la intenció de canviar-ho tot, de revertir la decadència i de donar pas a un futur millor”. Així ho ha anunciat Anna Grau davant els mitjans de comunicació després d’imposar-se amb el 71.68% dels vots enfront de Koldo Blanco amb 28.32% en el procés de primàries de Ciutadans (CS) per a triar la candidatura a l’ajuntament de Barcelona de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. Grau ha explicat la seva intenció de “fer fora” del consistori a l’actual alcaldessa, Ada Colau, a qui ha retret “anar en contra del creixement de Barcelona, no deixar respirar als comerciants i donar barra lliure als okupes”. “La resta de partits municipals ja els ha anat bé el colauisme” ha lamentat i s’ha referit a com “s’han posat de perfil a oposar-se a trencar les relacions amb Israel”.

La candidata de CS també ha parlat de la resta d’alcaldables com Xavier Trias, “senyor de Barcelona de dia i okupa de Can Vies de nit”, que “quan governa no té diners per a res i ara diu que cobrirà la Ronda de Dalt”. Del candidat socialista, Jaume Collboni, que “està dins o fora del govern segons li convé” li han semblat “escandaloses” les seves intervencions sobre el problema de la Meridiana quan ella mateixa ha anat “a defensar als veïns de les agressions dels cadells dels socis separatistes de Illa”. “Recuperem la gran Barcelona, la Barcelona que ens mereixem” ha sentenciat Grau.

Per la seva banda, el president de CS a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha destacat que mentre la resta de candidats a l’alcaldia de Barcelona són “els candidats del passat” perquè són la “vella política”, Anna Grau “és el futur de Barcelona” perquè “representa el canvi i la transformació” que necessita la capital catalana. Carrizosa ha destacat que Grau és una “periodista prestigiosa, oberta, cosmopolita, compromesa” i “amb una experiència professional envejable”. El líder de CS ha remarcat que la candidata taronja es va afiliar el 2019, “sense càrregues, sense deure res a ningú” i perquè “creu en CS i en aquest projecte” i ara ha volgut “fer un pas al davant i liderar la candidatura de Barcelona”.

Volver a ACTUALIDAD