Actualitat

Ciutadans presenta Juan Luís Valverde com a candidat del partit liberal a l’alcaldia de Vilassar de Mar a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 4 març 2023 @ 14:38
Comparte

· Carrizosa ha emfatitzat que “estem orgullosos de que Valverde doni veu a aquells que se senten catalans, espanyols i europeus al municipi, persones que volen ser respectades i que no compren el sectarisme de l’independentisme”

Vilassar de Mar, dissabte 4 de març de 2023.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Juan Luís Valverde serà el candidat a l’alcaldia de Vilassar de Mar a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el president de CS a Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Valverde per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Vilassar de Mar perquè “és una persona amb experiència, que ha dedicat tota la seva vida a treballar pels ciutadans del seu municipi”. “Valverde vol fer una política diferent des de l’Ajuntament, que reactivi econòmicament la ciutat i que la generi llocs de treball”. A més, Carrizosa ha emfatitzat que “estem orgullosos de que Valverde doni veu a aquells que se senten catalans, espanyols i europeus al municipi, persones que volen ser respectades i que no compren el sectarisme de l’independentisme”.

 

Valverde (71 anys), és llicenciat en farmàcia i ciències biològiques, ha treballat com a director del centre tècnic de l’administració de justícia a Catalunya -ara jubilat- i està afiliat a CS des del 2018. Valverde ha volgut agrair la confiança depositada en la seva persona per afiliats, simpatitzants i ciutadania de Vilassar de Mar. “Volem recuperar la il·lusió per viure a Vilassar, una il·lussió que ens transmeten els veïns cada día i que de ben segur sabrem portar al consistori”.Per últim, Valverde ha volgut fer una crida als ciutadans de Vilassar de Mar per a sumar-se a un projecte “il·lusionant i renovador” que encapçalarà a les properes eleccions municipals de maig d’enguany.

Volver a ACTUALIDAD