Actualitat

Grau: “Sobren els mecanismes jurídics per cessar a Laura Borràs”

by cscatalunya — 11 abril 2023 @ 08:45
Comparte

Grau acusa els socialistes de voler orquestrar “un nou sainet” amb la suposada reforma del reglament

Barcelona, dimecres 5 d’abril de 2023.- La candidata de Ciutadans (CS) a l’Alcaldia de Barcelona i diputada en el Parlament de Catalunya, Anna Grau, ha insistit en la necessitat de cessar a Laura Borràs com a presidenta del Parlament després de fer-se pública la petició del PSC per a la reforma del reglament del Parlament de Catalunya. Segons Anna Grau, aquesta iniciativa de les socialistes l’única cosa que pretén orquestrar és “un nou sainet”, ja que com ha assegurat “existeixen els mecanismes jurídics per al seu cessament”, i simplement, com ha asseverat “només cal acatar i complir la llei”.

Per a Grau la proposta dels socialistes té com a objectiu “indultar-la per etapes, perquè surti del Parlament quan a Borràs li vagi bé” considerant que la iniciativa socialista és una burla a les persones que sí que estan sotmeses a l’imperi de la Llei, i en aquest sentit ha anunciat que la portaveu de CS en el Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, ha registrat una bateria de preguntes on entre altres qüestions interroga a l’executiu de Pedro Sánchez si descarta l’indult per a la líder de Junts per Catalunya.

Qüestionada sobre l’enquesta realitzada pel Centri d’Estudis d’Opinió (CEO), Anna Grau s’ha referit a la mateixa com “l’enquesta dels Tezanos catalans” i s’ha mostrat sorpresa per les àmplies forquetes que han exposat i en to irònic ha afirmat que “només els ha faltat posar una forqueta de 0 a 135 escons”. Sobre els resultats atorgats per l’enquesta a CS, Anna Grau ha assegurat que “les dades demostren el creixement sostingut de CS respecte a l’anterior estudi” sostenint que “les enquestes comencen a descongelar l’increment dels suports a CS”.

Finalment, Anna Grau també s’ha referit a l’actualitat política municipal valorant la situació que pateixen els veïns del Carmel. La candidata a l’alcaldia s’ha mostrat molt crítica amb la gestió que ha dut a terme el govern municipal acusat a Comuns i PSC de “no fer complir l’ordenança de civisme”. Davant aquesta situació, Grau s’ha compromès a “actualitzar l’actual ordenança” per a, com ha destacat, “crear noves sancions i posar ordre a la ciutat”. “Ningú es pot escaquejar del seu vandalisme i si es menor que els seus pares paguin les seves gamberrades”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD