Actualitat

Grau: “El vot útil per a treure a Colau, per a treure al ‘procés’, som Ciutadans”

by cscatalunya — 14 abril 2023 @ 18:33
Comparte

El secretari general de CS, Adrián Vázquez, anuncia el pla Cs “per uns barris segurs pels teus” que contempla “cap ajuda social pels delinqüents reincidents” i la “reducció penal dels menors de 14 als 12 anys”

Barcelona, divendres 14 d’abril de 2023. “El vot útil per a treure a Colau, per a treure al ‘procés’, som Ciutadans”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (CS) al Parlament i alcaldable del partit per a Barcelona, Anna Grau, en la conferència ‘Per Tu. Per Barcelona’ on, acompanyada del secretari general de CS, Adrián Vázquez, ha donat a conèixer les seves principals mesures de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Grau ha defensat el “bilingüisme institucional actiu i proactiu” perquè la “cultura és l’urbanisme de l’ànima” i ha condemnat les superilles impulsades per l’alcaldessa Ada Colau que són “urbanisme gamberro, bolivarià i anticapitalista”. L’alcaldable taronja també ha proposat una rebaixa fiscal per a revertir la pujada d’impostos que el consistori “es gasta en ‘chiringuitos’ i xarxes clientelars”.

Un altre dels punts destacats de les seves propostes electorals és la lluita contra l’okupació. “Veïns dins, okupes fora” ha estat el lema defensat per Grau qui ha anunciat la creació d’una “oficina del propietari” per a “que t’ajudi a tu a fer la vida impossible a l’okupa i no a l’inrevés”. La diputada liberal també ha proposat una “regidoria de 60 plus” per a “posar en valor la maduresa i la serenitat” i una regidoria d’autònoms perquè “CS és l’únic partit que es pren seriosament als autònoms” ha manifestat.

Per la seva banda, el secretari general de CS, Adrián Vázquez, ha anunciat el pla CS “per uns barris segurs pels teus” que contempla “cap ajuda social per als delinqüents reincidents” i la “reducció penal dels menors de 14 als 12 anys” per a delictes com el tràfic de drogues, furts, robatoris i delictes contra la llibertat sexual. El secretari general taronja ha assegurat que “els últims 8 anys de Colau i el nacionalisme excloent i xenòfob són un còctel perfecte per a l’empobriment social”. Per això, Vázquez s’ha mostrat convençut que “Anna Grau pot entrar a l’ajuntament de Barcelona i donar-li la volta aquests pròxims 4 anys”.

Volver a ACTUALIDAD