Actualitat

Carrizosa presenta a Reus als vuit primers candidats de la llista de Ciutadans (CS) per a les eleccions municipals

by cscatalunya — 24 abril 2023 @ 19:03
Comparte

· El president de Cs, Carlos Carrizosa, destaca que “el nostre equip dona la garantia als reusencs que es pot governar aquesta ciutat d'una forma diferent”

Reus, dilluns 24 d’abril de 2023.- La candidata de Ciutadans a Reus, Débora García, al costat del president de CS al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha anunciat qui són els vuit primers de la llista municipal.

Repetirà acompanyant a Débora García en el lloc número dos l’enginyer Ricardo López, actual regidor del partit taronja en el consistori. “Hem fet un molt bon equip durant aquesta legislatura i és d’agrair que una persona com Ricardo continuï defensant els valors liberals”, ha manifestat García. En el lloc número tres està Carlos Martín, actual coordinador de l’Agrupació de Reus i químic de professió, del qual ha destacat que “està especialitzat en el tractament d’aigües amb una llarga trajectòria en el sector”. En quarta posició se situa Patricia Pérez, una jove llicenciada en Dret de la qual ha remarcat “el seu compromís amb els problemes actuals que sofreixen els joves”. Li segueix en cinquena posició, Raquel Tamar, una persona amb una formació superior en diversos camps i amb un profund coneixement de l’Administració local, de la qual ha indicat “que és una ajuda indispensable en l’assessorament del Grup Municipal”. El lloc número sis l’ocupa Carlos Gutiérrez, destacat professional de la indústria petroquímica i “molt implicat en el projecte liberal i inestimable suport en aquesta llista”. En setena posició apareix María Rosa García, ferma lluitadora dels drets lingüístics que “ha decidit fer un pas endavant amb nosaltres”. I, finalment, Paco Reyes se situa en la vuitena posició, un veterà company de partit del qual “la seva experiència i coneixements són una aportació valuosíssima en aquesta llista de Ciutadans”, ha conclòs García.

El president de CS al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha posat en relleu que “Reus és una ciutat importantíssima a Catalunya” i que “aquesta llista que hem presentat avui és una llista per a governar”. “Estem convençuts que en aquesta ciutat, en la qual difícilment ningú traurà majoria absoluta, serem decisius i a poder entrar en el govern”, ha sentenciat Carrizosa

Volver a ACTUALIDAD