Actualitat

García al conseller Campuzano: “El xantatge al ciutadà és una forma de fer política reprovable”

by cscatalunya — 26 abril 2023 @ 10:17
Comparte

El diputat de CS reclama una “planificació territorial” i exigeix un “mapa territorial de serveis socials per tota Catalunya”

Parlament de Catalunya, dimecres 26 d’abril de 2023. “El xantatge al ciutadà dient que ‘si sóc alcalde faré totes aquestes coses perquè a més tinc tot el suport autonòmic’ és una forma de fer política reprovable”. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (CS), Joan García, al conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, després de la seva compareixença en comissió per donar explicacions sobre el seu anunci de construcció d’una residencia pública a Santa Coloma de Gramenet, acompanyat del candidat a l’alcaldia d’ERC, Gabriel Rufián. García ha lamenta “aquest modus operandi” que “estem acostumats a veure quan s’acosten les eleccions municipals”. “Hi ha d’haver una regeneració democràtica en la forma de fer política en general” ha manifestat i ha recordat que el grup municipal de Ciutadans “porta anys demanant aquesta residència a Santa Coloma principalment pel perfil socioeconòmic” d’aquesta població.

El diputat de CS ha reclamat una “planificació territorial” i li ha exigit al conseller un “mapa territorial de serveis socials per tota Catalunya” perquè “els ciutadans han de saber quins serveis públics i privats tenen al seu voltant”. García també ha plantejat que, a causa de “l’evolució demogràfica de Catalunya”, cal replantejar el model de cures i de residències per anar cap al “model de la dependència”. El diputat taronja també ha assegurat que el “servei a les grans residències” no sempre és el més adequat i ha apostat per “un servei més humà i digne per a la gent gran”.

Volver a ACTUALIDAD