Actualitat

Grau a Campuzano: “Ja n’hi ha prou de fer com que l’okupació és progressista i anomenar-nos fatxes als qui ens oposem a ella”

by cscatalunya — 3 maig 2023 @ 08:46
Comparte

La diputada de CS convida a tots els diputats del Parlament a concentrar-se davant l'edifici okupat del Kubo a la Bonanova de Barcelona

Parlament de Catalunya, dimecres 3 de maig de 2023. “Ja n’hi ha prou de fer com que l’okupació és progressista i anomenar-nos fatxes als qui ens oposem a ella”. Així li ho ha dit la diputada de Ciutadans (CS), Anna Grau, al conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, a la sessió de control al Govern després de “les constants i violentes okupacions d’immobles com el Kubo i la Ruina a la plaça de la Bonanova de Barcelona”. Grau ha defensat que “l’okupació és delicte” i que “no hi ha cap okupació que no sigui un delicte violent”. “No hi ha emergència prou gran per a fer-los a vostès reaccionar. Ni pandèmies, ni sequeres, ni crisis de lloguer, ni viure sota el terror d’okupes i desokupes” ha dit i ha afegit que “cada vegada són més els aprofitats que viuen a costa del terror de propietaris i veïns”.

La diputada de CS ha convidat per carta a tots els diputats del Parlament a concentrar-se davant l’edifici okupat del Kubo a la Bonanova de Barcelona dimarts que ve, tal com va fer també amb tots els candidats a l’alcaldia de Barcelona. Grau ja ha manifestat reiteradament la seva intenció de manifestar-se amb els veïns afectats tots els dimarts a les 20h davant l’immoble okupat fins aconseguir el seu desallotjament.

Volver a ACTUALIDAD