Actualitat

Carlos Carrizosa (CS): “Ciutadans torna a ser el centre de gravetat del partit”.

by cscatalunya — 1 juny 2023 @ 08:26
Comparte

• El president de Ciutadans assegura que “no ens presentarem a les pròximes eleccions pel caràcter plebiscitari i no volem cremar els nostres electors”

Barcelona, dijous 1 de juny de 2023.-Ciutadans torna a ser el centre de gravetat del partit”.”. Així s’ha expressat el president del grup parlamentari de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant una entrevista concedida al programa ‘El Matí a Ràdio Estel’ de Ràdio Estel.

Carlos Carrizosa, durant l’entrevista amb Pol Marsà, ha valorat els últims esdeveniments relacionats amb la formació liberal i els resultats electorals del passat diumenge, qualificant-los de “veritablement dolents”. En la seva opinió el mal resultat de CS es deu “al caràcter plebiscitari generat contra la gestió de Sánchez i el no haver aconseguit que la nostra proposta política fos atractiva per als electors” i en aquest sentit, ha reconegut que “el centre en aquest moment no aconsegueix els vots suficients per la polarització que existeix” afegint que “en aquestes eleccions s’ha votat més en clau nacional que municipal”.

Sobre la decisió de no presentar-se a les pròximes eleccions generals, Carlos Carrizosa ha reconegut que “deixarem a moltes persones òrfenes del nostre vot” i per això ha explicat “que donarem llibertat i no donarem directrius de vot per a les pròximes eleccions” considerant que “encara que ha estat una decisió difícil, el més responsable era no presentar-se”. Qüestionat sobre les declaracions d’Edmundo Bal, Carrizosa ha reconegut que “Bal tenia l’ambició de substituir a Inés Arrimadas i no ha assumit bé que no ens presentem” considerant que “la posició de Bal és una reacció personal, poc meditada i poc política” insistint que “el més responsable en aquests moments és no presentar-se”.

En quant al futur més immediat de Ciutadans a Catalunya, Carrizosa ha descartat presentar-se en les 4 circumscripcions catalans de cara a les eleccions generals, però s’ha mostrat optimista de cara al futur de la formació a Catalunya destacant que “Ciutadans torna a ser el centre de gravetat del partit”.

Finalment, el líder de la formació liberal també ha valorat les declaracions de Pere Aragonés de sol·licitar un front comú independentista, acusant el líder d’ERC de “realitzar un discurs guerracivilista” agregant que “s’acullen a la ruptura amb l’Estat per a tapar la decadència econòmica i cultural en la qual ens trobem”. “Aragonés sap que amb 33 escons és molt difícil mantenir el Govern i que ara la seva posició està encara més feble”, ha sentenciat Carlos Carrizosa.

Volver a ACTUALIDAD