Actualitat

Ciutadans (CS) proposa a Matías Alonso com a President del Parlament de Catalunya

by cscatalunya — 2 juny 2023 @ 17:36
Comparte

• CS considera que “Matías Alonso és garantia de plena integritat, és la persona adequada per a recuperar la dignitat de la institució perduda amb Laura Borràs”

Barcelona, divendres 2 de juny de 2023.- El Grup Parlamentari de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, proposarà al diputat Matías Alonso com a candidat a presidir el Parlament de Catalunya durant la celebració del ple del pròxim 9 de juny.

El grup parlamentari de CS considera que “Matías Alonso és garantia de plena integritat, és la persona adequada per a restaurar la dignitat de la institució perduda amb Laura Borràs” recordant que “hem d’allunyar de la presidència del Parlament tota ombra de degradació partidista i corrupció política”.

Matías Alonso va néixer a La Línea de la Concepción (Cadis) en 1952 i actualment és diputat per la província de Tarragona. Oficial del Cos General de les Armes de l’Exèrcit de Terra d’artilleria durant més de vint-i-un anys, també té una llarga trajectòria gerencial, de consultoria i empresarial en el sector de l’hostaleria, els serveis i les noves tecnologies en diverses empreses de la província de Barcelona.

Afiliat a Ciutadans (Cs) des que es va fundar, en 2006, va ser secretari general de CS de 2009 a 2017 i actualment és membre electe del Consell General, el màxim òrgan del partit entre congressos.

Volver a ACTUALIDAD