Actualitat

Bravo a Capella: “Al 2012 vostès van dir que si tinguessin totes les competències eliminarien els peatges, avui ja les tenen i no han fet res”

by cscatalunya — 14 juny 2023 @ 07:33
Comparte

· La diputada liberal, Marina Bravo, ha recordat que el Govern ha destinat gairebé 500 milions a rescatar la concessionària del Eix Transveral, “l'única que no tenia barreres”

Parlament de Catalunya, dimecres 14 de juny de 2023.- “Al 2012 vostès van dir que si tinguessin totes les competències eliminarien els peatges a Catalunya, avui ja les tenen i no han fet res”. Així s’ha pronunciat la diputada de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Marina Bravo, després de preguntar a la consellera de Territori sobre quin pla té el Govern per a eliminar els peatges i que els catalans deixin de ser “els ciutadans que més paguen per l’ús de carreteres”.

Bravo ha recordat que el Govern “ha dedicat 500 milions a rescatar una concessionària, l’única que no tenia barreres”, en referència al rescat del Eix Transversal. La diputada liberal ha lamentat que la política d’infraestructures de la Generalitat es basi en “el quant pitjor, millor” amb l’únic objectiu d’“atraure gent a la seva causa separatista”. En aquest sentit, ha recordat la iniciativa del ‘No vull pagar’ que va secundar ERC per a reclamar el cessament dels peatges a Catalunya. “La seva protesta va ser per a augmentar el descontentament perquè ara tenen competències i diners i no han fet res”, indicat.

Volver a ACTUALIDAD