Actualitat

Carrizosa (CS) a Aragonès: “Abandonin el postureig i el conflicte permanent i facin política útil per a tots els catalans”

by cscatalunya — 26 juliol 2023 @ 09:55
Comparte

· D'altra banda, el diputat Matías Alonso ha denunciat la precària situació dels bombers voluntaris a Catalunya. “Són molts els anys de precarietat i promeses incomplertes per part de la Generalitat amb els bombers voluntaris, als quals se'ls demana molt, però se'ls dona poc”

Parlament de Catalunya, dimecres 26 de juliol de 2023. “Abandonin el postureig i el conflicte permanent i facin política útil per a tots els catalans“. D’aquesta manera ha demanat el president del Grup Parlamentari de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat que afronti els problemes reals dels catalans i no usi com a excusa el “sainet de la formació de Govern a Espanya”. Carlos Carrizosa ha posat en dubte que enguany el Govern presenti els pressupostos de manera puntual, “en els últims 12 anys no els hem tingut mai puntuals, tindrem enguany el projecte de Llei de Pressupostos quan correspon?”, ha preguntat. Aragonès no ha volgut donar garanties de tenir-los de manera puntual.

El líder de Ciutadans s’ha volgut enrecordar de totes les famílies amb fills que “viuen asfixiades pels alts impostos”. “Ara hauran de fer front a les despeses de començament de curs i molts d’ells han d’escurçar o renunciar a les seves vacances”, ha anunciat Carrizosa. “Els catalans necessiten un Govern que pensi en els seus problemes, però a vostès el que els preocupa és la batalla per l’espai independentista”, ha retret a Aragonès.

En aquest mateix sentit, Carrizosa ha denunciat que “Esquerra i Junts, malgrat ser minoria, s’arroguen la representació de Catalunya quan en veritat l’única cosa que representen és un independentisme cada vegada més minvat i al qual volen més conflictiu”. Davant aquestes polítiques ha anunciat que “Ciutadans seguirà radical en la moderació i també en la denúncia de la política improductiva com la de l’actual Govern”.

D’altra banda, el diputat del partit liberal Matías Alonso ha denunciat les mancances sistèmiques de l’actual model de prevenció i extinció d’incendis i ha posat d’exemple als bombers voluntaris. “Són molts els anys de precarietat i promeses incomplertes per part de la Generalitat amb els bombers voluntaris, als quals se’ls demana molt, però se’ls dona poc”.

“Els bombers voluntaris fan tasques i funcions assimilables a les dels bombers funcionaris, però en condicions molt diferents”, ha denunciat Alonso, alhora que ha demanat que en ser treballadors públics se’ls realitzi un contracte i se’ls doni d’alta en la seguretat social. “L’administració de la Generalitat ha de donar exemple. No pot ser un focus de precarietat laboral”, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD