Actualitat

Anna Grau (CS): “L’amnistia i el referèndum són dues aberracions inconstitucionals”

by cscatalunya — 26 setembre 2023 @ 12:55
Comparte

“Podem donar la legislatura per perduda a Catalunya i a tota Espanya, només si està CS hi ha alternativa”, ha declarat

Parlament de Catalunya, 26 de setembre de 2023. “L’amnistia i el referèndum són dues aberracions inconstitucionals. Podem donar la legislatura per perduda a Catalunya i a tota Espanya”. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya, Anna Grau. “Hem constatat el que CS ha dit sempre: podem donar la legislatura per perduda”, ha declarat després d’escoltar la intervenció de Aragonès en el debat de política general.

 

Grau ha carregat contra “una minvant minoria de diputats separatistes” que “distorsionarà la veritable voluntat de la majoria a Catalunya i a Espanya”. En aquest sentit, Ciutadans ha lamentat que “un independentisme que cada vegada representa a menys gent li està tirant un pols a la Catalunya real, a l’Espanya real” i ha demanat als seus votants reflexionar sobre “si volen ser decisius per a amnistiar a colpistes i malversadores o per a millorar la vida dels ciutadans de Catalunya i de tota Espanya”

 

També ha apel·lat als votants del PSOE: “De veritat volen que els seus vots serveixin per a pactar amb això? No veuen que a aquesta gent no se’ls pot amnistiar, ni acontentar perquè són insaciables?” Als votants de tots els partits en general, els ha demanat tenir present que “es vol assestar un nou cop al cor de la sobirania nacional, a la convivència i a la Constitució” i que això només s’arregla “guanyant-los”. “Ha d’haver-hi un govern diferent a Catalunya”, ha resolt.

 

Grau ha conclòs que només quan CS és present hi ha alternativa. “Fa falta un partit net, capaç de pactar a dreta i esquerra pensant en el bé comú, i de treure el millor, no el pitjor, del bipartidisme”.

Volver a ACTUALIDAD