Actualitat

De Páramo a Llorach: “No es pot garantir la pluralitat dels mitjans quan la presidenta de la CCMA té carnet de militant de CDC”

by cscatalunya — 13 maig 2016 @ 10:52
Comparte

El portaveu de C’s a la comissió de control a la CCMA alerta que “Tv3 té la meitat d'audiència que al 2001” i lamenta que el director de l'emissora i la presidenta de la CCMA “no fan autocrítica”

“No es pot garantir la pluralitat dels mitjans quan la presidenta de la CCMA té carnet de militant de CDC”. Així l’hi ha recriminat el portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Fernando de Páramo, a la presidenta en funcions del Consell de Govern de la CCMA, Núria Llorach, en una pregunta sobre la neutralitat dels membres d’aquest organisme públic. “Creu que és estètic i creu que té credibilitat la seva neutralitat quan és vostè militant de Convergència?”, li ha preguntat sense obtenir una resposta concreta. I ha apostat per “garantir la independència i la pluralitat dels mitjans públics catalans” i per “acabar amb la seva politització”.
En una pregunta al director de Tv3, Jaume Peral, sobre les audiències de l’emissora, De Páramo ha alertat que“l’audiència de Tv3 baixa progressivament des del 2001 perquè els catalans no es senten representats amb la televisió que paguen”. “És important que des de la televisió pública es faci autocrítica per entendre què coses s’estan fent malament” i per “crear una nova estratègia que permeti recuperar l’audiència perduda”, ha assegurat.

Volver a ACTUALIDAD