Actualitat

Vílchez al Govern: “Treballi perquè el talent, les ganes i la valentia dels emprenedors no morin per la seva manca de suport”

by cscatalunya — 8 juliol 2016 @ 08:02
Comparte

El Parlament aprova les Propostes de Resolució de Ciutadans sobre els clústers i els polígons industrials i el finançament del sector

Barcelona, dijous 7 de juliol del 2016.

La diputada de Ciutadans (C’s), Laura Vílchez, ha reclamat al govern de la Generalitat que “treballi perquè el talent, les ganes i la valentia dels emprenedors no morin per la seva manca de suport”. Durant el debat de la Proposta de Resolució de Ciutadans sobre el foment de les empreses emergents, que ha estat aprovada, Vílchez també ha demanat a la Generalitat que “revisi els programes existents” dirigits a aquest sector “perquè tingui més facilitats per accedir-hi”.

Durant el debat de la proposta de Resolució de C’s sobre els clústers industrials aprovada per unanimitat, Joan Garcia ha destacat la necessitat de “potenciar el programa ‘Catalunya Clústers’ per millorar la competitivitat empresarial”. Pel que fa el finançament industrial, ha instat al Govern que “obri noves vies que vagin més enllà del flux tradicional de crèdit bancari” i els grups parlamentaris hi han donat suport.

En referència a la Proposta de Resolució sobre els polígons industrials que també ha estat aprovada per unanimitat, Garcia ha defensat que “és necessari un pla de comunicació que acompanyi a una política d’ordenació dels polígons” i “impulsar instruments supramunicipals per superar les diferències en la gestió d’un mateix polígon compartit entre dos o més municipis”.

Per la seva part, el diputat Jorge Soler ha instat a la Generalitat a “autoritzar i estabilitzar els professors agregats interins en el marc dels programes d’estabilització de cada universitat”. I ha defensat, en la seva Proposta de Resolució, que “cal impulsar una política universitària que tingui cura de les plantilles del professorat” convocant places que ajudin els professors agregats interins a estabilitzar-se.

Volver a ACTUALIDAD