Actualitat

Arrimadas: “Puigdemont ha renunciat a dialogar i a negociar amb el govern d’Espanya”

by cscatalunya — 9 setembre 2016 @ 09:24
Comparte

• La presidenta de Ciutadans a Catalunya qualifica ”d’irresponsable" que Espanya tingui "un govern en funcions, sense estabilitat ni canvis a l'espera dels resultats electorals de Galícia i el País Basc”

Barcelona, ​​divendres 9 de setembre de 2016.Puigdemont ha renunciat a dialogar i a negociar amb el govern d’Espanya”. Així ho ha afirmat la presidenta de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista al programa “Las Mañanas” de RNE. Arrimadas ha atribuït l’actitud del president de la Generalitrat a la seva  “fixació per la independència” i ha lamentat que “estigui disposat a deixar de banda els problemes reals dels ciutadans per aconseguir que Catalunya se separi d’Espanya i de la resta d’Europa”.

En relació als actes institucionals de la Diada, Arrimadas ha criticat que “en el dia de Catalunya, no tots els catalans estiguem convidats a participar”. I en aquest sentit ha afegit que es tracten d’actes “amb una ideologia molt clara, pensats per reivindicar la independència i no per a tots els catalans”.

La Cap de l’Oposició a Catalunya ha qualificat de “molt greu” la presència de Puigdemont en la manifestació de la Diada i ha assenyalat que és una cosa a la  que “ni tan sols s’havia atrevit Artur Mas”.

D’altra banda la presidenta de Ciutadans a Catalunya ha qualificat “d’irresponsable” que Espanya tingui “un govern en funcions, sense estabilitat ni canvis a l’espera d’uns resultats electorals a Galícia i el País Basc”. En aquest sentit ha assegurat que “Ciutadans ha demostrat que no li importen els temps electorals, sinó els temps dels ciutadans” i ha afegit que “per sort vella política no té majoria absoluta i si vol governar hauran de canviar moltes coses”.

Volver a ACTUALIDAD