Actualitat

Inés Arrimadas: “Que CDC i ERC vagin per separat a les eleccions generals evidencia el fracàs de JxSí el 27S”

by cscatalunya — 30 octubre 2015 @ 15:20
Comparte

● La líder de Ciutadans considera que “la resolució de JxSí i la CUP traspassa tots els límits” i “no la comparteixen tots els dirigents dels seus partits”

Barcelona, divendres 30 d’octubre de 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que “el fet que CDC i ERC vagin per separat a les eleccions generals del 20D evidència el fracàs de *JxSí el 27S”. I ha afirmat que“els separatistes volien aconseguir una majoria d’escons i vots que no van aconseguir” pel que “han decidit no repetir aquest fracàs”.

En declaracions als periodistes al Parlament, Arrimadas ha advertit que “la resolució de JxSi i la CUP pansa tots els límits” i “no la comparteixen tots els dirigents dels seus partits”. També ha assegurat que la seva “proposta de desconnexió de Catalunya amb la resta d’Espanya trepitja la democràcia i els drets dels ciutadans”.

Inés Arrimadas ha apostat per “unir esforços amb tots els demòcrates incloent a la gent moderada que s’ha vist immersa en aquesta qüestió i no la comparteix”. I ha assegurat que des de C’s exerciran “com a líders de l’oposició, perquè construeixin una alternativa política a Catalunya que inclogui a tots els que respecten la democràcia”.

Sobre la coincidència del ple d’investidura amb el debat de la proposta de Junts pel Sí i la CUP, la líder de C’s a Catalunya ha advertit que “els separatistes estan disposats a saltar-se totes les lleis democràtiques i fins i tot el Reglament del Parlament”, ja que “mai abans s’havia debatut una resolució abans de la investidura del president”. I ha alertat que “gràcies a Mas, Catalunya està sense Govern, en una situació de bloqueig institucional”.

Volver a ACTUALIDAD