Actualitat

Inés Arrimadas al Govern: “Deixi’ns votar, però amb unes urnes que cridin a canviar de Govern i no de passaport i que ens permetin treure la corrupció de les institucions”

by cscatalunya — 18 maig 2017 @ 11:58
Comparte

Arrimadas assegura que “el Govern no podrà celebrar un nou 9N” i alerta que, quan arribi el moment, per excusar-se, “necessiten tres coses: un còmplice que és Podemos; una excusa per no poder-ho celebrar i un culpable”

Parlament de Catalunya, dijous 18 de maig del 2017. “Deixi’ns votar, però amb unes urnes que cridin a canviar de Govern i no de passaport i que ens permetin treure la corrupció de les institucions; Amb aquestes urnes, les de les eleccions, els esperem”. Així s’ha dirigit la líder de l’Oposició a Catalunya i portaveu nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, al govern de la Generalitat al debat de la proposta de Podemos per “tornar a repetir un nou 9N” a Catalunya malgrat que diversos Consellers i el propi President Carles Puigdemont van afirmar “fins fa quatre dies” que era una ‘pantalla passada’. Arrimadas els ha retret que “intentin donar lliçons de democràcia” als qui no volen separar-se de la resta d’Espanya i de la Unió Europea quan “al seu programa electoral i en el seu pla de govern no posa res del referèndum”, per la qual cosa els ha preguntat: “Vostès no eren demòcrates en aquests moments?”.

La líder de Cs a Catalunya ha exigit al Govern que “deixin d’enganyar als catalans que de bona fe els ha votat prometent-los una cosa que ells mateixos saben que no podran complir”, amb “l’ajuda” de Podemos, que va “cedint espais perquè Puigdemont faci els seus monòlegs pro independència”. “Quan vostès no poden avançar més, allí està Podemos per tirar-los el salvavides”, ha afegit, recordant a més que “el problema dels catalans no és el que posi en el seu DNI, sinó que són l’atur, la corrupció i la precarietat laboral”.

Arrimadas els ha avisat que “no podran celebrar un altre nou 9N” i ha assenyalat que per excusar-se d’això “necessiten tres coses: un còmplice que és Podemos; una excusa per no poder-ho celebrar i un culpable”.

Volver a ACTUALIDAD