Actualitat

Jorge Soler insta a Comín que sol·liciti una auditoria externa “perquè els catalans sàpiguen quina és la situació real de les llistes d’espera als hospitals públics”

by cscatalunya — 26 juny 2017 @ 12:04
Comparte

El diputat de Cs aposta perquè el Govern “convoqui eleccions per treure als catalans del bucle" i "construir un govern alternatiu que treballi per tots"

Barcelona, dilluns 26 de juny del 2017. “Des de Cs demanem una auditoria externa al Govern perquè els catalans sapiguem quina és la situació real de les llistes d’espera als hospitals públics”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) per Lleida i portaveu del partit a la comissió de Salut del Parlament, Jorge Soler, en referència a la moció que Cs ha presentat per al ple d’aquesta setmana amb l’objectiu que els catalans coneguin “amb rigor i transparència quant temps han d’esperar” per accedir a la sanitat pública davant la “incapacitat” del conseller de Salut, Toni Comín, per aclarir-ho.

Sobre la situació política a Catalunya, Jorge Soler ha reiterat la necessitat que Puigdemont convoqui “unes eleccions a Catalunya per treure als catalans del bucle i construir un govern alternatiu que treballi per tots i que solucioni problemes com el de les llistes d’espera”.

El diputat de Cs també s’ha referit al “caos” de l’aeroport del Prat i ha assegurat que “per tenir infraestructures de qualitat el govern d’Espanya i la Generalitat han d’asseure’s i trobar una solució”. Soler ha retret al Govern que“estigui tirant pilotes fora” culpant Madrid i al govern d’Espanya que “negui el problema” assenyalant que són col·lapses puntuals. “Els catalans volen trens que funcionin, hospitals que no es col·lapsin i l’aeroport del Prat que tingui la dignitat que mereix”, ha puntualitzat, després de recordar que la formació taronja va registrar al Congrés dels Diputats preguntes parlamentàries per conèixer què està fent el Govern d’Espanya per “arreglar la situació”.

 

Volver a ACTUALIDAD