Actualitat

Arrimadas: “Seguirem donant la cara i tot el suport als nostres companys assenyalats pels socis de Puigdemont”

by cscatalunya — 19 setembre 2017 @ 12:09
Comparte

La cap de l'Oposició visita Lleida i acompanya al grup municipal de Cs a la Fiscalia per denunciar que alguns vulguin “assenyalar als qui no estan d'acord amb seguir el joc il·legal del Govern”

Lleida, dimarts 19 de setembre del 2017. “Seguirem donant la cara i tot el suport als nostres companys assenyalats pels socis de Puigdemont”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en una visita a aquesta localitat per denunciar* davant la Fiscalia la campanya que han fet “els socis de govern de Puigdemont i Junqueras” instant a assenyalar “a les persones que no estan d’acord a seguir el desafiament separatista i il·legal del Govern”.

En declaracions als mitjans de comunicació, Arrimadas ha advertit que “en democràcia no es pot permetre que es vulgui imposar una ideologia” com està fent el President, Carles Puigdemont. “És irresponsable que Puigdemont estigui governant a Catalunya amb uns senyors que vol que s’assenyali els discrepants”, ha manifestat, i ha criticat que ell mateix demani increpar els alcaldes que no vulguin seguir les seves il·legalitats.

“Cal parar aquest cop a la democràcia i convocar eleccions a Catalunya perquè sortirem a guanyar”, ha dit Arrimadas, per la qual cosa ha demanat als partits constitucionalistes que reflexionin perquè donin suport a la moció de censura de Cs contra Puigdemont per convocar eleccions. “No sé què més ha de passar perquè deixin de costat les seves diferències i se centrin a apostar per una alternativa constitucionalista a Catalunya”, s’ha preguntat.

En la mateixa línia, la portaveu de Cs a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha denunciat “la campanya d’assetjament, de fustigació i d’intimidació” que estan fent els partits separatistes. Tot i així, s’ha reafirmat en el “compromís” de Ciutadans per “la defensa de la democràcia, de l’Estatut, de la Constitució i de l’Estat de Dret”.

Volver a ACTUALIDAD