Actualitat

Inés Arrimadas: “Cs liderarà l’alternativa a un President que vol més confrontació i divisió a Catalunya”

by cscatalunya — 17 maig 2018 @ 09:45
Comparte

La líder de Cs adverteix, en RAC1, que els partits separatistes “han comès un gran error” triant Torra president sabent “que pensa que els que no pensem com ell no som Catalunya”

Barcelona, dijous 17 de maig del 2018. “Ciutadans liderarà l’alternativa a Catalunya a un president de la Generalitat que vol més confrontació i divisió a Catalunya”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, que en una entrevista en ‘El Món’ a RAC1 ha advertit que Quim Torra no hauria d’haver estat mai President, tenint en compte els articles i comentaris reiterats que ha anat fent “en contra dels catalans que no pensen com ell”. “És inimaginable que a qualsevol altre país democràtic una persona que pensa això sigui president”, ha manifestat.

En aquest sentit, considera que els partits separatistes “han comès un greu error” triant Torra president sabent que “pensa que els que no pensem com ell no som Catalunya”, i ha reconegut estar “preocupada” per aquesta elecció.“Tenir aquest senyor com a president no és bo per a ningú, ni per als independentistes ni per als no independentistes”, ha afegit.

La també portaveu nacional de la formació taronja ha demanat al Govern d’Espanya que “protegeixi els drets de tots els catalans” i eviti que el nou govern de la Generalitat torni a saltar-se les lleis. També ha insistit que, per solucionar aquesta situació, és necessari que “es respectin les lleis democràtiques” per poder parlar “del que ens uneix, de l’educació, la sanitat, les infraestructures o la lluita contra la corrupció”.

Volver a ACTUALIDAD