Actualitat

Mejías: “Qualsevol crida al boicot als actes d’homenatge a les víctimes del 17A és intolerable, cal respectar a les víctimes i ningú ha d’utilitzar els actes en benefici d’interessos polítics”

by cscatalunya — 11 agost 2018 @ 11:44
Comparte

· La líder de Cs a Barcelona assegura que "mentre Barcelona segueix en situació crítica per la greu crisi d'inseguretat i incivisme que estem vivint, Colau segueix desapareguda"

Barcelona, ​​dissabte 11 d’agost de 2018. La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona i membre de l’Executiva del partit liberal, Carina Mejías, ha afirmat davant els mitjans de comunicació que “qualsevol crida al boicot a els actes d’homenatge a les víctimes del 17A és intolerable, cal respectar a les víctimes i ningú ha de utilitzar els actes en benefici d’interessos polítics”. Per això, la regidora de la formació taronja ha expressat que “des de Ciutadans participarem amb el degut respecte que mereixen víctimes i familiars”.

Pel que fa a la venda irregular al carrer, Mejías ha assegurat que “mentre Barcelona segueix en situació crítica per la greu crisi d’inseguretat i incivisme que estem vivint, Colau segueix desapareguda”. La líder de Cs a Barcelona ha apel·lat a Colau a que presenti un “projecte d’alternatives socials de formació i plans de treball” perquè els venedors irregulars abandonin les activitats il·legals. “Exigim que les ordenances s’apliquin amb la mateixa contundència que se’ls exigeix ​​als comerciants”, ha afegit. També ha insistit que “és el govern de l’Estat el que ha de prendre mesures per acabar amb les màfies que es dediquen a la venda il·legal de productes falsificats”. Per això, Cs presentarà al Congrés una iniciativa per sol·licitar que el govern acabi amb les màfies que falsifiquen productes i exploten a persones vulnerables.

Volver a ACTUALIDAD