Actualidad

Carrizosa: «Els partits separatistes tenen una nul·la voluntat de respectar els espais públics»

by cscatalunya — 20 noviembre 2018 @ 15:56
Comparte

El portaveu de Cs anuncia que presentaran una moció perquè no hi hagi privilegis a les presons catalanes pel fet de ser polític

Parlament de Catalunya, dimarts 20 de novembre de 2018. «Els partits separatistes tenen una nul·la voluntat de respectar els espais públics«. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en anunciar que el seu grup presentarà una proposició de llei sobre la neutralitat en l’espai públic. «S’està fent promoció de posicions polítiques des d’edificis públics que paguem tots els catalans» ha advertit el diputat, en referència a la presència de llaços grocs i pancartes en edificis de la Generalitat. «Hi ha una clara intenció de politització i intervenció dels espais públics«, i ha recordat que «són de tots«.

El portaveu de Cs ha anunciat que el seu grup també presentarà al proper Ple del Parlament una moció per garantir el tracte igualitari de tots els interns, a causa de les nombroses informacions publicades sobre presumptes beneficis als polítics que estan encausats pel ‘Procés’. «No volem que hi hagi tractes de favor pel fet de ser polític«, ha explicat, afegint que «ningú està per sobre de les lleis, ni té més privilegis que qualsevol altre ciutadà«. «Els interns tenen dret de ser tractats tots iguals» ha sentenciat Carrizosa.

En relació amb l’anunci del jutge Marchena de no presidir el CGPJ, el portaveu taronja ha considerat que «ha demostrat plena independència» i que amb aquest gest desautoritza «l’indigne comentari» que va fer el portaveu del PP al Senat, Ignacio Cosidó. «Tot el nostre suport als jutges independents i que no acaten ordres dels governs«, i ha mostrat la seva «confiança i suport» a la feina dels magistrats.

Volver a ACTUALIDAD