Actualidad

Víctor Noguera será el número dos de la llista de l’alcaldable Lorena de la Fuente a l’Ajuntament de Tarragona

by cscatalunya — 13 abril 2023 @ 15:43
Comparte

· Carrizosa destaca del candidat que ‘és una persona molt treballadora que fa un bon tàndem amb Lorena, una magnífica futura alcaldessa per a Tarragona’

TarragonaPrincipio del formularioTarraT, jueves 13 d’abril de 2023. Ciutadans (CS) ha anunciat que Víctor Noguera serà el número dos de la candidatura que encapçala Lorena de la Fuente a les eleccions municipals del proper mes de maig. Ha estat la mateixa Lorena de la Fuente, acompanyada pel president de CS al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa i el diputat provincial de CS al Parlament, Matías Alonso, que ha fet pública la decisió de presentar Noguera com “un company molt fidel, que s’ha mantingut al meu costat en els bons i menys bons moments viscuts al grup municipal”. Víctor Noguera, advocat de professió exerceix el Dret des de fa quinze anys. És assessor del grup municipal de CS i ha treballat durant aquests darrers anys molt estretament en la política municipal al costat de Lorena. “És una persona amb una gran capacitat de treball, que juntament amb mi està treballant molt seriosament pels problemes que preocupen els ciutadans”, ha assenyalat.

Durant la presentació, Lorena de la Fuente ha destacat la fermesa amb la què el partit s’ha mostrat en el contracte de les escombraries, “pensant única i exclusivament en els ciutadans, per sobre d’interessos partidistes d’altres partits polítics”, en al·lusió a la posició exposada pel PSC. També ha denunciat el “fracàs que ha suposat l’alarma pels missatges de mòbil amb què s’havia d’alertar dimecres la població d’un possible incident químic. El fet que rebin el missatge quatre de cada deu persones de les quals havia previst suposa un fracàs, perquè en aquesta matèria d’alertes és obligat que el rebin deu de cada deu persones. La seguretat ens preocupa i no pot dependre del funcionament d’una aplicació”, ha dit De la Fuente.

Després de l’agraïment de Víctor Noguera a la confiança rebuda, el president de CS al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha dit que “Víctor és una persona molt preparada que fa un magnífic tàndem amb Lorena de la Fuente, una excel·lent futura alcaldessa per Tarragona, amb les idees molt clares i fermes a la defensa dels ciutadans de Tarragona”.

Posteriorment, Carles Carrizosa, Matías Alonso, Lorena de la Fuente i Víctor Noguera s’han reunit amb representants de la Plataforma de Mercaderies, rebent d’aquests totes les seves reivindicacions, que han rebut el suport de Ciutadans, perquè, a més, moltes ja les havíem plantejat nosaltres al Parlament des del 2012.

 

Volver a ACTUALIDAD