Els teus representants

Inés Arrimadas García
(Jerez de la Frontera, Cádiz, 1981). Llicenciada en Dret i Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla. Va completar la seva formació amb el Programa International Business and Management a Niça. Ha treballat com a responsable d’administració i qualitat d’un grup del sector petroquímic i com a consultora d’estratègia i operacions durant més de 6 anys. Al novembre de 2012 va ser escollida diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, esdevenint portaveu del Grup Parlamentari i de diverses comissions.
Des del 2011, és membre del Comitè Executiu de C’s.
Carlos Carrizosa Torres
(Barcelona, 1964). Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. És advocat membre de l’ICAB. Afiliat a C’s des de la seva fundació, és membre del Comitè Executiu des del 2007 i Conseller General.
Des del 2012, és diputat al Parlament de Catalunya.
Durant la legislatura 2015-2019, serà el portaveu del Grup Parlamentari de C's.
José María Espejo-Saavedra Conesa
(Madrid, 1976). Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid i Màster en Dret Concursal.
És especialista en dret bancari i de les noves tecnologies. Durant 12 anys va treballar en una important entitat financera com a Lletrat responsable de l'equip d'advocats assessors de la xarxa comercial.
És diputat al Parlament de Catalunya; Durant la legislatura 2015-2019, serà el Vicepresident Segon de la Mesa del Parlament, i forma part del Comitè Executiu des de la fundació del Partit.
Fernando de Páramo Gómez
(Granada, 1987). Llicenciat en Dret i Periodisme per la Universitat Abat Oliva CEU de Barcelona. MBA per la Universitat de Navarra-IESE, especialitzat en Gestió d’Empreses de Comunicació a Madrid i Nova York (EEUU). Doctorand en Ciències Socials.
Advocat membre de l’ICAB. Posseeix una àmplia experiència professional com a director de programes de ràdio i de televisió i és professor universitari de comunicació i marketing.
Des del 2014 és membre del Comitè Executiu de C’s. Serà el portaveu adjunt del Grup Parlamentari de C's durant la legislatura 2015-2019.
Sonia Sierra Infante
(Terrassa, 1973). Doctora en Filologia Hispànica, Màster en Literatura Espanyola i Postgrau en Didàctica de la Llengua Estrangera en l’especialitat d’espanyol per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ha sigut professora d’espanyol per a estrangers i de llengua i literatura a diferents escoles i instituts. També ha sigut professora de llengua espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ha estat regidora a l’Ajuntament de Barcelona i diputada provincial de la Diputació de Barcelona.
Antonio Espinosa Cerrato
(Ciudad Real, 1959). Diplomat en Relaciones Laborals i Màster en Tributació i assessoria fiscal i financera. Dedicat a la consultoria empresarial des de fa més de 25 anys. Afiliat a Ciutadans des de la fundació del partit, ha ocupat diversos càrrecs a diferentes agrupacions i al Consell General.
Es membre del Comitè Executiu des de 2008 i el maig de 2015 va ser escollit regidor de l’Ajuntament de Manresa (Barcelona).
Susana Beltrán García
(Barcelona, 1966). Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i Doctora en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment treballa de professora agregada de Dret Internacional a la Universitat Autònoma.
És membre de diferents grups d’investigació i ha publicat diversos articles en matèria de Dret Internacional.
Entre 2014 i 2015 va ser vicepresidenta tercera de Societat Civil Catalana.
David Mejía Ayra
(Barcelona, 1984). Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Relacions Públiques per la INSA Business, Marketing & Communication School.
Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector jurídic treballant en diverses entitats bancàries, actualment treballa en una empresa del sector farmacèutic com a reponsable de projectes i relacions institucionals amb la indústria farmacèutica.
Afiliat a C’s des del 2012, ha sigut portaveu de l’Agrupació de Joves i, actualment, és membre del Consell General.
Marina Bravo Sobrino
(Zaragoza, 1978). Enginyera de Camins, Canals i Ports i Màster en Projecte, Construcció i Manteniment d’Infraestructures Ferroviàries per la Universitat Politècnica de Catalunya. Llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la UNED.
Ha desenvolupat la seva carrera professional tant al sector privat, principalment en empreses de la construcció, com al sector públic, especialment en universitats i investigació. Actualment, treballa a ADIF i és membre de la seva estructura de direcció des del 2012.
Joan Garcia González
(Sabadell, 1975). Llicenciat en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Sistemes d’Informació Geogràfica per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ha desenvolupat la seva carrera professional treballant a l’Institut Cartogràfic de Catalunya i, actualment, en una empresa de telecomunicacions.
Vinculat a C’s des dels inicis, va ser membre del Comitè Executiu i, des del maig de 2015, és regidor a l’Ajuntament de Sabadell.
Mª Francisca Valle Fuentes
(Ronda, Màlaga, 1964). Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en dret de família i de la infància, per la Universitat de Barcelona. Advocada amb despatx propi que ha estat en exercici des de 1990 fins a l’actualitat.
Noemí de la Calle Sifré
(Barcelona, 1979). Cursant estudis de Direcció Financera i Control a l'Escola d'Administració d'Empreses (Universitat de Barcelona).
Amb 36 anys ja n'ha cotitzat més de 15. Ha desenvolupat gran part de la seva carrera laboral treballant de responsable de comptabilitat i gestió.
Té la distinció académica de col·laboradora científica del Departament de Ciències Polítiques de la Universitat Abat Oliva.
Afiliada a C's des del 2007. Ha estat coordinadora de l'Agrupació de C's a L'Hospitalet de Llobregat i Consellera General de C's.
Sergi Sanz Jiménez
(Barcelona, 1982). Arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona. Postgrau en Sostenibilitat i en Direcció Immobiliària per l'Escola Sert del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
Des del 2012 ha treballat com a arquitecte amb despatx propi, desenvolupant projectes de rehabilitació, reforma i obra nova, a més de fer consultoria de sostenibilitat i de certificació ambiental.
Afiliat al Partit des de la seva fundació i membre del Consell General des del 2007. El maig de 2015 va ser escollit regidor a l'Ajuntament de Premià de Mar (Barcelona).
Carmen de Rivera Pla
(Barcelona, 1956). Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Advocada en exercici des de 1982.
Membre de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona des de 1982, ha estat diputada de la Junta de Govern, presidenta de la Secció de Dret Laboral i membre de la Comissió de Deontologia.
Ha estat professora de Dret Laboral a l'Escola d'Empresarials de la UB.
Afiliada a C’s des de la seva fundació, ha ocupat diferents càrrecs en el partit, i ha estat membre del Comitè Executiu.
És diputada al Parlament de Catalunya des d'octubre de 2009.
Laura Vílchez Sánchez
(Sabadell, 1979). Diplomada en Ciències Empresarials i Marketing per la EAS Business School.
Ha desenvolupat la seva carrera professional treballant als departaments d’administració de diverses empreses del sector privat i, en l’actualitat, treballa com a cap d’administració.
És afiliada a C’s des del 2010 i el 2015 va formar part de la candidatura municipal del Partit a Sabadell.
Elisabeth Valencia Mimbrero
(San Feliu de Llobregat, 1980). Estudis en Relacions Laborals a la Universitat de Barcelona.
Ha desenvolupat la seva carrera professional a l’àrea d’administració de diverses empreses del sector privat i, actualment, treballa com a gestora al departament de vendes de Tecnotramit.
El maig de 2015, després de les Eleccions Municipals, va ser escollida regidora a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).
Martín Eusebio Martín Barra
(Zaragoza, 1956). Diplomat en Fisioteràpia per la Universitat de Saragossa; Grau en Fisioteràpia per la Universitat Europea de Madrid; Màster en Recerca i Atenció Primària per la Universitat de Barcelona i Màster en Teràpia manual ortopèdica per la Universitat de Saragossa.
Ha treballat com a administratiu en una entitat bancària, i des de 1996 és Fisioterapeuta Titular del Servei Nacional de Salut.
Jean Castel Sucarrat
(Girona, 1966). Ha cursat estudis superiors d’Administració, Càlcul Mercantil i Comptabilitat.
Ha desenvolupat la seva carrera professional com Auxiliar de la Guàrdia Civil i vigilant jurat i com emprenedor, gerent i administració d’empreses relacionades amb el sector financer i immobiliari.
Després de les Eleccions Municipals del maig de 2015 va ser escollit regidor a l’Ajuntament de Girona havent estat el cap de la candidatura.
Alfonso Sánchez Fisac
(Oviedo, 1986). Enginyer Informàtic per la Universitat de Girona.
Treballa coma programador sènior especialitzat en Java en una empresa multinacional de consultoria tecnològica des del 2011 i també ha treballat per la ràdio local de Tossa de Mar.
El maig de 2015 va ser el candidat del Partit a l’Alcaldia de Tossa de Mar.
Jorge Soler González
(Lleida, 1975). Doctor en Medicina, metge de professió i especialista en medicina familiar i comunitària.
Des de fa diversos anys ha compaginat la feina assistencial de metge amb la investigació sobre la salut, direcció de tesis doctoral i ha desenvolupat tasques de gestió universitària com a Vicedegà Cap d’Estudis i com a professor de la Facultat de Medicina a la Universitat de Lleida.
Ha obtingut diversos premis i reconeixements per la seva carrera professional, com el Premi Nacional de la Societat Espanyola de Medicina Familiar a la tasca docent universitària i ha publicat diversos llibres de divulgació científica.
Javier Rivas Escamilla
(Madrid, 1965). Ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional a l’àmbit de l’esquí, primer com a esquiador de la Selecció Nacional d’Esquí Alpí i, posteriorment, com a entrenador dels equips nacionals d’esquí d’Espanya i Andorra. També ha exercit de consultor de projectes i estacions d’esquí.
Des de fa 18 anys, la seva experiència professional s’ha desenvolupat en l’àmbit de la informàtica, especialment en el desenvolupament de software.
Matías Alonso Ruiz
(La Línea de la Concepción, 1952). Militar de carrera. Oficial del Cos General de les Armes (Artilleria).
Gerent d’una PYME del sector serveis, consultor de formació per a empreses i formador.
Compromissari al congrés fundacional de Ciutadans i secretari de la mesa del Grup de Treball de l’Ideari. És membre del Comitè Executiu des del 2008 i també ha estat Conseller General.
És diputat al Parlament de Catalunya des del 2012.
Francisco Javier Domínguez Serrano
(Baena, 1968). Enginyer Agrònom per la Universitat de Lleida.
Ha treballat com a professor a l’Escola de Capacitació Agrària Mas Bové de Reus i ha col·laborat amb el laboratori d’investigació agrària de la Universitat de Lleida. Des del 1999 és funcionari de l’Ajuntament de Tarragona i, actualment, és cap de parcs i jardins.
Carlos Sánchez Martín
(Montcada i Reixac, 1980). Ha cursat estudis en matèria de seguretat ciutadana i cívica.
Des de fa 10 anys forma part de les Forces i Cossos de la Seguretat de l’Estat i, actualment, és funcionari a l’Ajuntament de Cambrils.
Lorena Roldán Suárez
(Tarragona, 1981). És Llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili i Màster d’Accés a l’Advocacia per la Fundació URV.
Ha exercit d’advocada i treballa a l’Administració Pública local en l’àrea de serveis jurídics i contractació administrativa.
Va ser escollida regidora a l’Ajuntament de Tarragona després de les Eleccions Municipals del maig de 2015.