Actualitat

Ciutadans proposa una Mesa del Parlament plural amb representants de tots els partits polítics

by cscatalunya — 6 octubre 2015 @ 15:02
Comparte

José María Espejo-Saavedra serà el coordinador del Grup Parlamentari, Carlos Carrizosa el portaveu i Fernando de Páramo el portaveu adjunt

Barcelona, ​​dimarts 6 d’octubre de 2015. La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha explicat avui que des de la formació es proposarà que la Mesa del Parlament sigui “plural i amb representants de tots els partits polítics amb representació “. Arrimadas ho ha dit després de la primera reunió del Grup Parlamentari de Ciutadans que s’ha celebrat aquest matí al Parlament de Catalunya.

Arrimadas ha anunciat la composició del Grup Parlamentari de Ciutadans: José María Espejo-Saavedra serà el coordinador, Carlos Carrizosa, el portaveu i Fernando de Páramo, el portaveu adjunt.

La líder de Ciutadans ha assegurat que des de la formació s’és “molt conscient de la responsabilitat que ens han atorgat els ciutadans a les urnes” i ha lamentat “la incertesa política que es viu a Catalunya”. “Estem a l’espera del que passarà i ens agradaria saber a canvi de què la CUP podria incomplir la seva promesa electoral de fer a Mas president” s’ha preguntat Arrimadas.

La líder de Ciutadans ha explicat que el partit “té un equip definit amb propostes i s’ha començat a treballar” en relació al document amb propostes de mínims que es va enviar a la resta de partits no independentistes. Arrimadas ha anunciat que des de C ‘s es farà tot el possible “perquè hi hagi diàleg i consens en la política catalana”.

Volver a ACTUALIDAD