Actualitat

Arrimadas: “La solució al victimisme de Mas, Ortega i Rigau és una Espanya que funcioni i la despolitització de la justícia”

by cscatalunya — 13 octubre 2015 @ 14:53
Comparte

• La líder de C’s assegura que el seu partit “sempre ha apostat per una Mesa del Parlament que sigui plural en la que estiguin representades totes les forces polítiques”

Barcelona, dimarts 13 d’octubre del 2015.

“La solució al victimisme d’Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau és una Espanya que funcioni i la despolitització de la Justícia”. Així ho ha afirmat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en una roda de premsa a la seu del partit. Sobre les declaracions d’avui davant dels tribunals de l’ex-vicepresidenta del Govern i la consellera d’Ensenyament per la seva imputació pel 9-N, Arrimadas ha criticat que “el govern de Mas només hagi treballat per a una part dels catalans” i  ha defensat que “els polítics no s’han de creure per sobre de les lleis”.

“No només amb el compliment de la llei es solucionaran els problemes de Catalunya, cal tenir un projecte pel conjunt d’Espanya que sigui bo pels catalans”, ha assegurat la líder de Ciutadans. A més, ha destacat que “s’ha d’aprofitar l’oportunitat d’impulsar un canvi polític aquest 20 de desembre per començar les millores que necessita el nostre país en benefici de tots els espanyols, també dels catalans”.

En resposta a una pregunta dels periodistes, Arrimadas ha dit que “Ciutadans sempre ha apostat per una Mesa del Parlament que sigui plural, en la que estiguin representades totes les forces polítiques”.

Sobre la celebració del 12 d’octubre, Arrimadas ha explicat que “C’s va participar ahir en molts actes institucionals arreu de tota Espanya”. “Hi ha formacions que no van assistir a cap acte perquè han preferit situar-se als extrems i ofendre a molts ciutadans que celebren una festa que és de tots els espanyols”, ha lamentat.

En relació a la proposta de Miquel Iceta, que demana una ‘coalició pel seny’, Inés Arrimadas ha recordat que “Ciutadans va enviar un document amb 10 compromisos per la igualtat, la unió i la regeneració democràtica que el PSC encara no ha respost”. “Els grups parlamentaris hem d’arribar a uns acords mínims per garantir el seny al govern de la Generalitat i desitjo que Iceta i la resta de partits ens respongui i que ens asseguem a taula per treballar amb propostes concretes”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD