Actualitat

Arrimadas: “Mas va de víctima i està més còmode declarant pel 9-N que per la mala gestió i per la corrupció del seu partit”

by cscatalunya — 15 octubre 2015 @ 15:19
Comparte

• La líder de C’s proposa una reunió de tots els partits que defensen la unió perquè considera que “cal posar per davant el diàleg i arribar a acords que les sigles”

 

Barcelona, dijous 15 d’octubre del 2015.

“Encara que Artur Mas va de víctima, està més còmode declarant per la seva imputació pel 9-N que donant la cara per les retallades, la corrupció i la mala gestió del seu partit”. Així ho ha afirmat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en una roda de premsa a la seu del partit. En relació a la declaració del president Mas davant el TSJC, Arrimadas ha mostrat el seu “respecte a les persones que s’han concentrat a les portes dels jutjats” i ha lamentat “el intent de pressió per part dels càrrecs públics, que representen a tots els catalans”.

“Artur Mas ha volgut donar lliçons de democràcia però ser demòcrata és respectar les lleis”, ha destacat. Inés Arrimadas ha defensat que “C’s respecta les lleis i les resolucions judicials alhora que proposa impulsar mesures per despolititzar la Justícia”. Per això, considera que “els catalans mereixen un president que representi a tots els ciutadans i no només a una part, que solucioni problemes en lloc de generar-los i que no es cregui per sobre de les lleis”. “La imatge d’avui és també conseqüència de la irresponsabilitat del Govern d’Espanya, que no va fer res abans del 9-N. El 20 de desembre els espanyols tenim l’oportunitat d’escollir a un govern net, que respecti i faci respectar les lleis democràtiques i que tingui un projecte il·lusionant”, ha declarat.

Inés Arrimadas ha anunciat que convocarà una reunió amb els partits que defensen la unió: “des de Ciutadans proposem a PSC, Catalunya sí que és pot i a PP reunir-nos de forma urgent per posar-nos a treballar pel que ens uneix amb l’objectiu de solucionar els problemes de les persones”. A més, ha destacat la necessitat “d’arribar a acords en les coses que són bàsiques i necessàries per garantir el benestar dels catalans”. “Des de C’s volem liderar el consens i el diàleg perquè va al nostre ADN i perquè és la responsabilitat que ens han donat les urnes”, ha assegurat.

Volver a ACTUALIDAD