Actualitat

Inés Arrimadas: “Ciutadans té el compromís ferm de liderar el diàleg i el consens a Catalunya”

by cscatalunya — 16 octubre 2015 @ 13:58
Comparte

· La líder de C’s alerta que “Artur Mas, qui ha portat als catalans fins a aquesta situació insostenible, no pot ser qui solucioni els seus problemes”

Barcelona, divendres 16 d’octubre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que “C’s té el compromís ferm de liderar el diàleg i el consens a Catalunya”. En declaracions als mitjans de comunicació a la seu del partit, Arrimadas ha reiterar “la necessitat d’una reunió de totes les forces polítiques que defensen la unió per reconduir la situació de Catalunya, que ara mateix és insostenible”, després d’enviar ahir una carta a PSC, Catalunya sí que es pot i el PPC per reunir-se al Parlament.
Arrimadas ha explicat que “PP i ‘Catalunya sí que es pot’ han confirmat que han rebut la carta de C’s” però que “el PSC encara no ha contestat ni tant sols a les propostes per la unió, la igualtat i la transparència”, que el partit va fer el 28 de setembre. “Desitjo que la trobada que vaig proposar es celebri la propera setmana al Parlament perquè és urgent arribar a acords de mínims en benefici dels ciutadans de Catalunya”, ha dit.
En relació a l’entrevista al president Artur Mas d’avui a RAC1, la líder de C’s a Catalunya considera que “Mas segueix pensant que està per sobre de les lleis democràtiques i de la Justícia” i ha defensat que “els catalans necessiten un president que vulgui fer política i que no vagi de víctima”. Inés Arrimadas ha afegit que “qui ens ha portat fins aquí no pot ser la persona que solucioni els problemes dels ciutadans”. Per això, ha recordat que “Ciutadans és l’única formació amb projecte de govern que pot donar un gir a la política per regenerar-la i per solucionar aquesta situació d’incertesa i inestabilitat”.

Volver a ACTUALIDAD