Actualitat

Espejo-Saavedra: “Ciutadans (C’s) treballa cada dia per evitar la suspensió de l’autonomia perquè seria un fracàs absolut”

by cscatalunya — 17 octubre 2015 @ 13:50
Comparte

• Per al coordinador del grup parlamentari “el que cal fer és guanyar als secessionistes i C’s ha demostrat amb el 27-S que això és possible”

Barcelona, dissabte 17 d’octubre de 2015.

Ciutadans (C’s) treballa cada dia per evitar la suspensió de l’autonomia, perquè aquest escenari seria un fracàs absolut”. Així ho ha afirmat el coordinador del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), José María Espejo-Saavedra, en resposta a l’executiu espanyol i ha afegit que “el que cal fer és guanyar als secessionistes i C’s ha demostrat amb el 27-S que això és possible”.

El diputat electe ha criticat que “Artur Mes hagi posat la formació d’un nou govern en mans de la CUP”, el partit “amb menys representació parlamentària”, que a més“promou l’incompliment de les lleis” i ha lamentat que les negociacions “es facin de manera absolutament opaca”, perquè demostra “el poc que els importen els catalans”.

“Ciutadans segueix esperant un govern que agafi les regnes de Catalunya d’una vegada per sempre”, ha assegurat, per la qual cosa ha recordat que la formació ha enviat una carta aquesta setmana a les forces no secessionistes “per dur a terme les reformes que Catalunya necessita, que no són ni la independència ni l’incompliment de la llei”.

Volver a ACTUALIDAD