Actualitat

Matías Alonso assegura que “Ciutadans sempre estarà al costat dels que defensen els valors de l’Estatut i la Constitució”

by cscatalunya — 18 octubre 2015 @ 15:05
Comparte

• El secretari general de Ciutadans (C’s) ha assistit convidat, al costat d'alguns dels diputats electes, a un acte de celebració de la Festa Nacional

Barcelona, diumenge 18 d’octubre de 2015.

“Ciutadans sempre estarà al costat dels quals defensen els valors fonamentals de l’Estatut d’Autonomia i la Constitució Espanyola”. Així ho ha dit el secretari general de Ciutadans (C’s), Matías Alonso, que aquest matí ha assistit convidat a l’acte de Societat Civil Catalana en motiu de la Festa Nacional.

Al costat d’alguns dels diputats electes com Carlos Carrizosa, Susana Beltrán, Sonia Sierra i Jean Castel, Alonso ha explicat que es tracta de “commemorar la festa de la llibertat, d’una nació lliure i sobirana al segle XXI, en plena Unió Europea”. 

A preguntes dels periodistes sobre la tendència de vot per a les eleccions generals, el secretari general s’ha mostrat confiat que “C’s entrarà al Congrés amb moltíssima força, i fins i tot està en condicions de guanyar”. En aquest sentit, ha assegurat que “el que cal fer és treballar per l’interès general i no en clau partidista” i “afinar el programa per ser la millor ofereix el 20D”. “No ens posem nerviosos pel resultat; sortim a guanyar perquè som la garantia del canvi assenyat que necessita Espanya”, ha assenyalat.

Volver a ACTUALIDAD