Actualitat

José María Espejo-Saavedra, candidat de Ciutadans a la vicepresidència de la Mesa del Parlament de Catalunya

by cscatalunya — 20 octubre 2015 @ 15:33
Comparte

Inés Arrimadas destaca del número 3 de C’s a Catalunya que “és la persona idònia per ocupar el càrrec per la seva experiència”

Barcelona, dimarts 20 d’octubre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha anunciat que “el número tres del partit, José María Espejo-Saavedra, es postula com a candidat davant la possibilitat que C’s pugui tenir un membre en la Mesa del Parlament com a vicepresident”. Arrimadas ha destacat d’Espejo-Saavedra que “és la persona idònia per ocupar aquest càrrec per la seva experiència com a secretari de coordinació de grups institucionals a l’Executiva Nacional de C’s i com a coordinador del Grup Parlamentari a Catalunya”.

José María Espejo-Saavedra és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid i té un Màster en Dret Concursal. A més, és especialista en dret bancari i de les noves tecnologies i advocat amb més de 12 anys d’exercici professional. Des de 2012 és diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya i és membre del Comitè Executiu del partit des de la seva fundació.

Volver a ACTUALIDAD