Actualitat

C’s demana una reunió amb Núria de Gispert perquè l’oposició ocupi el lloc que es correspongui amb la seva rellevància dins l’hemicicle

by cscatalunya — 22 octubre 2015 @ 13:19
Comparte

Carlos Carrizosa defensa que “sense oposició no hi ha democràcia”

Barcelona, dijous 22 d’octubre del 2015.

El número dos de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha demanat “una reunió urgent amb la presidenta de la Diputació Permanent, Núria de Gispert, perquè l’oposició ocupi el lloc que es correspongui amb la seva rellevància dins l’hemicicle del Parlament de Catalunya, i no un lloc d’inferioritat com pretenen desde Junts pel Sí”.

En declaracions als mitjans de comunicació després d’una reunió de portaveus parlamentaris, Carlos Carrizosa ha lamentat que “no s’ha pogut arribar a cap acord” i ha recordat que “sense oposició no hi ha democràcia”.

Volver a ACTUALIDAD