Actualitat

Arrimadas a Mas: “No pot ser president de Catalunya perquè es creu per sobre de la llei, està esquitxat de corrupció i pretén deixar de banda a la majoria dels catalans”

by cscatalunya — 23 octubre 2015 @ 14:20
Comparte

• Arrimadas: “amb C’s com a líders de l'oposició s’acabaran les gangues polítiques perquè nosaltres sí farem seguiment i control del govern, i mai anirem en les seves llistes com ERC”

Barcelona, divendres 23 d’octubre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, li ha retret a Artur Mas que “no pot tornar a ser president” perquè “es creu per sobre de la llei, està esquitxat de corrupció, el seu partit té 15 seus embargades, la seva única estratègia és el victimisme i pretén deixar de banda a la majoria dels catalans”. “Intenta fer-nos creure que no hi ha irregularitats relacionades amb la contractació de la Generalitat, negant una de les bases de la investigació de la corrupció a Catalunya”, s’ha referit a Mas en relació a la seva declaració al Parlament per rendir comptes dels processos d’adjudicació del Govern. “Vostè creu que amb la independència de Catalunya no podria ser jutjat pels tribunals espanyols”, ha afegit.

Inés Arrimadas ha defensat que “amb Ciutadans com a líders de l’oposició s’acabaran les gangues polítiques” perquè “es farà seguiment i control del govern sent constructius i obrint una nova etapa”. La líder de C’s a Catalunya ha lamentat que Artur Mas li recorda a Mariano Rajoy: “cap dels dos ha fet esment als seus tresorers, quan ahir es va detenir i ingressar a la presó a Andreu Viloca, actual responsable de la comptabilitat de Convergència”.

“Creu que és la millor persona per encapçalar la lluita contra la corrupció a Catalunya?”, li ha preguntat Arrimadas a Mas. La líder de Ciutadans ha criticat que “els separatistes tenen una actitud victimista i sempre culpen a Madrid quan les últimes detencions s’han produït per la denúncia d’una ex regidora d’ERC a Torredembarra” i quan “va ser Maragall qui va alertar del cas del 3%”.

Arrimadas considera que “en aquest país la Justícia està polititzada” i ha recordat que, “després de 35 anys, el grup parlamentari de CiU al Congrés no ha fet res perquè això deixi de ser així”. “Existeix ingerència política en la Justícia i, per això, C’s defensa impulsar mesures urgents per reformar el sistema i despolititzar-la”, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD