Actualitat

Inés Arrimadas: “Artur Mas no pot quedar al marge del que passa al seu partit com a màxim responsable de Convergència”

by cscatalunya — 24 octubre 2015 @ 16:53
Comparte

· La líder de C’s a Catalunya considera “positiu que el Rei faci un discurs de concòrdia” perquè “és fonamental per garantir la unió de tots els espanyols”

Barcelona, dissabte 24 d’octubre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha destacat sobre la compareixença d’Artur Mas ahir al Parlament que “no pot quedar al marge del que passa al seu partit com a màxim responsable de Convergència”. En una roda de premsa a la seu del partit, Arrimadas ha recordat que Mas “ni va esmentar el seu tresorer, com va fer Mariano Rajoy amb Bárcenas” i ha criticat que “ha tingut una ganga política al tenir a Oriol Junqueras com a cap de l’oposició”. “No hi ha democràcia sense oposició i, per això, a Ciutadans treballarem amb fermesa i amb l’esperit constructiu que sempre hem tingut per fer una oposició responsable”, ha assegurat.

Sobre la intervenció del Rei Felip VI als Premis Princesa d’Astúries, la líder de C’s a Catalunya ha titllat de “molt positiu que el cap de l’Estat faci un discurs de concòrdia” perquè “és fonamental per garantir la unió de tots els espanyols i per impulsar un nou projecte il·lusionant”. “És un símbol d’una nova etapa política que començarà a Espanya”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD