Actualitat

Inés Arrimadas alerta que Carme Forcadell no representa a tots els catalans com a presidenta del Parlament

by cscatalunya — 26 octubre 2015 @ 15:00
Comparte

• El diputat de Ciutadans, José María Espejo-Saavedra, ha estat escollit vicepresident segon de la Mesa de la cambra catalana amb 56 vots

Barcelona, dilluns 26 d’octubre del 2015.

“Carme Forcadell no representa a tots els catalans com a presidenta del Parlament de Catalunya”. Així ho ha alertat la presidenta del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Inés Arrimadas, en declaracions als mitjans de comunicació. En relació a la constitució de la cambra catalana, Arrimadas ha criticat que “el discurs que ha fet Forcadell només representa a una minoria dels ciutadans” i ha lamentat que digui que “el Parlament sigui una institució per declarar la independència”.

“Volem un president del Parlament que sigui representatiu de tots els catalans i, des de Ciutadans, creiem que Carme Forcadell no és la persona més adequada”, ha declarat. A més, Arrimadas ha recordat que “aquest any va dir que C’s i PP no formem part del poble de Catalunya”, ha declarat.

En la sessió, el diputat de Ciutadans, José María Espejo-Saavedra, ha estat escollit vicepresident segon de la Mesa del Parlament amb 56 vots.

Volver a ACTUALIDAD