Actualitat

Comunicat de Ciutadans (C’s) sobre la declaració de Junts pel Sí i de la CUP en el Parlament

by cscatalunya — 27 octubre 2015 @ 16:44
Comparte

Barcelona, dimarts 27 d’octubre del 2015.

Ciutadans (C’s) considera que la declaració de Junts pel Sí i de la CUP ‘per crear un Estat català independent’ suposa un intent de cop contra l’ordenament democràtic i un greu desafiament a la convivència a Catalunya.
Ciutadans ha manifestat a la Mesa del Parlament, a través del Vicepresident segon, José María Espejo-Saavedra, la seva oposició frontal a aquesta declaració votant en contra de la seva admissió a tràmit.
Així mateix, ha sol·licitat un informe als serveis jurídics de la Cambra ja que aquest text suposa una clara vulneració a l’ordre democràtic establert per la Constitució, l’Estatut d’Autonomia i el Reglament del Parlament.
Com a líders de l’oposició, des de C’s s’han iniciat converses amb la resta de grups parlamentaris de l’oposició per posar per sobre dels partits i de les sigles la convivència de tots els catalans i les lleis democràtiques.

Volver a ACTUALIDAD