Actualitat

Inés Arrimadas: “S’ha acabat la impunitat, els Pujol no són Catalunya i ja no els val l’excusa ‘d’Espanya ens roba’”

by cscatalunya — 27 octubre 2015 @ 11:30
Comparte

La líder de Ciutadans critica que la proposta de la CUP i JxSí per crear un Estat català “és un cop contra la democràcia a Catalunya”

Barcelona, dimarts 27 d’octubre del 2015.

La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Inés Arrimadas, ha assegurat que “s’ha acabat la impunitat” perquè “els Pujol no són Catalunya i ja no poden posar l’excusa de que ‘Espanya ens roba’”. En relació al registre de la casa de l’ex president de la Generalitat, Arrimadas ha dit que desitja “que surti tota la veritat del 3% i dels casos de corrupció a Catalunya”. “Avui s’ha registrat la casa dels Pujol, no la dels catalans”, ha insistit en declaracions als mitjans de comunicació al Parlament.
Inés Arrimadas ha assegurat que “tot això explica que Mas i Pujol es tornessin independentistes quan abans no ho eren” i ha recordat que “Mas va deixar clar que amb una Catalunya independent no haurien de donar explicacions davant els tribunals espanyols”. Per això, ha apostat per“reconduir la situació i recuperar el sentit comú en la política amb Ciutadans com a alternativa a Catalunya”.
Sobre la proposta que Junts pel Sí i la CUP han registrat al Parlament per iniciar un procés de creació d’un Estat català independent en forma de república, Arrimadas ha alertat que “és un cop contra la democràcia”. La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans ha defensat que “el que no han guanyat a les urnes ho volen guanyar amb declaracions que estan fora de l’ordre constitucional”. “Volem polítics responsables que sàpiguen que no poden estar per sobre de les lleis democràtiques mentre obliguen als ciutadans a complir amb les seves obligacions”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD