Actualitat

Arrimadas: “Mas va reconèixer que en una Catalunya independent no hauria de donar explicacions davant els tribunals espanyols”

by cscatalunya — 29 octubre 2015 @ 15:03
Comparte

• La líder de l'oposició assegura que “ha arribat l'hora d'un canvi de cicle polític, en el que ningú fugi de rendir comptes als ciutadans”

Dijous, 29 d’octubre de 2015.

“El senyor Mas va reconèixer en una compareixença en el Parlament que en una hipotètica Catalunya independent, no tindria per què donar explicacions davant els tribunals espanyols”, ha assegurat la líder de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en ‘Las mañanas’ de Cuatro. Sobre els últims registres a la família Pujol, Arrimadas, ha ressaltat que “aquests fets demostren perquè hi ha determinades persones en la cúpula de Convergència que de sobte s’han tornat independentistes”.
Inés Arrimadas ha insistit que “els catalans tenim dret a saber què és el que ha passat”, i per això, ha demanat que es “depurin responsabilitats judicials i polítiques per acabar tant amb la connivència dels grans partits, com amb la utilització d’un debat identitari per part de Mas per tapar els seus casos de corrupció”. També ha destacat que “ha arribat l’hora d’un canvi de cicle polític en el que tot allò que hem passat per alt a Catalunya i el conjunt d’Espanya surti a la llum i que ningú pugui escapar de rendir comptes als ciutadans”.
Sobre l’absència de forces polítiques en la reunió de demà a la Moncloa, Arrimadas ha declarat que “és moment de sumar els majors esforços possibles per tenir una resposta conjunta al desafiament a la democràcia”. En el mateix sentit, ha instat al PSC al fet que “reconsideri la seva posició a Catalunya perquè estem en temps de polítiques amb majúscules”, i ha insistit que “per tots els ciutadans, hem de sumar esforços per garantir la unió a Catalunya i en el conjunt d’Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD