Actualitat

Arrimadas: “Utilitzarem tots els mitjans polítics i jurídics perquè Mas i la CUP no segueixin creient-se per sobre de les lleis”

by cscatalunya — 2 novembre 2015 @ 12:02
Comparte

Inés Arrimadas fa una crida a “sumar forces sense condicions ni requisits perquè per sobre de les diferències està la democràcia”

Barcelona, dilluns 2 de novembre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha anunciat que el seu partit “utilitzarà tots els mecanismes polítics i jurídics perquè Mas i la CUP no segueixin creient-se per sobre de les lleis”. En relació a la convocatòria d’una Junta de Portaveus parlamentaris, Arrimadas ha criticat que “és un atropellament als drets dels diputats i dels ciutadans” perquè “no es pot convocar si no s’han constituït tots els grups perquè faltaran portaveus”. A més, ha destacat que “Carme Forcadell s’està saltant el propi reglament de la institució que presideix en representació de tots els catalans” i ha anunciat que“avui mateix reclamarem a la presidenta del Parlament per escrit que no es celebri la junta de portaveus”.

En una roda de premsa a la seu del partit, Inés Arrimadas ha lamentat que “Artur Mas ha lliurat l’àrea econòmica a ERC i l’àrea política a la CUP” i considera que, això,“és una molt mala notícia per a Catalunya”. Per això, la líder de Ciutadans ha recordat que el seu partit “ha encarregat a juristes de prestigi un recurs d’empara al Tribunal Constitucional per presentar-ho en cas que les intencions de Junts pel Sí i la CUP segueixin endavant” i ha tornat a fer una crida a les forces polítiques catalanes per “sumar forces” perquè “per sobre de les diferències està la democràcia”. “Es tracta de reunir-nos, quan vulguin, on vulguin, sense condicions ni requisits per sumar esforços”, ha afegit.

 

Sobre les declaracions de Francesc Homs, que ha alertat que passi el que passi el procés segueix endavant, Arrimadas ha declarat que “demostren que segueixen creient-se els amos de Catalunya i que han perdut el respecte a les lleis i la democràcia”. “A Ciutadans utilitzem tots els mecanismes jurídics i polítics al nostre abast per evitar que els separatistes segueixin cometent barbaritats a Catalunya”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD