Actualitat

Carrizosa: “Mas està sol, els catalans el van abandonar a les urnes i el seu partit li dóna l’esquena per saltar-se les lleis”

by cscatalunya — 3 novembre 2015 @ 15:16
Comparte

• El portaveu parlamentari de C’s ha destacat que “Inés Arrimadas presenta demà dos recursos d'empara davant el TC”

Barcelona, dimarts 3 de novembre del 2015.

“Artur Mas està sol, els catalans el van abandonar a les urnes el 27-S i ara li donen l’esquena membres del seu propi partit per voler saltar-se les lleis”. Així ho ha afirmat el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, després de la Junta de Portaveus convocada per Carmen Forcadell. En una roda de premsa al Parlament, Carrizosa ha destacat que“Ciutadans ha deixat constància que la trobada d’avui era una mera reunió i no una veritable Junta de Portaveus” i ha recordat que “Forcadell ha desobeït el reglament de la institució que presideix en un nou exemple d’atropellament a la democràcia i a les lleis”.

“Junts pel Sí té una forma d’actuar que atempta directament contra l’ordenament jurídic i que posa en perill les institucions catalanes perquè va en contra de la Constitució i de l’Estatut”, ha alertat Carlos Carrizosa. A més, el portaveu parlamentari de Ciutadans ha recordat que la líder de l’oposició, Inés Arrimadas presenta demà davant el TC dos recursos d’empara: “Ciutadans presenta un recurs d’empara juntament amb PSC i PP, de manera que cada partit presenta el seu i, a més, donarà suport al recurs que presenten els populars perquè s’han vulnerat els seus drets com a diputats”, ha informat.

Volver a ACTUALIDAD