Actualitat

Inés Arrimadas: “Els drets dels catalans estan per sobre de les sigles i dels interessos dels partits”

by cscatalunya — 4 novembre 2015 @ 15:05
Comparte

• C’s demana al TC com a mesura cautelar la suspensió de la decisió de la Mesa del Parlament d'admetre a tràmit la declaració separatista de JxSí i la CUP

Madrid, dimecres 4 de novembre del 2015.

“Els drets dels catalans estan per sobre de les sigles i dels interessos dels partits”. Així ho ha afirmat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després de presentar un recurs* d’empara davant el Tribunal Constitucional. A més, ha explicat que “C’s demana com a mesura cautelar la suspensió de la decisió de la Mesa del Parlament sobre l’admissió a tràmit de la proposta de JxSí i la CUP”. “Com a demòcrata, acudeixo als tribunals per defensar els drets dels catalans, que han estat vulnerats pels polítics separatistes que es creuen per sobre de les lleis”, ha afegit.

En declaracions als mitjans de comunicació, Arrimadas ha celebrat que la seva formació hagi aconseguit “que PSC i PP s’hagin sumat a aquesta iniciativa” perquè considera que “als moments difícils i importants cal deixar de costat les diferències per defensar els interessos dels ciutadans”. “A C’s seguirem utilitzant totes les eines jurídiques i polítiques al nostre abast per defensar el respecte a les lleis i a la democràcia”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD