Actualitat

Inés Arrimadas: “Les decisions de Forcadell estan posant en perill l’autogovern i la capacitat legislativa del Parlament”

by cscatalunya — 5 novembre 2015 @ 20:05
Comparte

·La líder de C’s afirma que respecta la decisió del TC tot i no compartir-la perquè “aquesta resolució separatista no es debatria a cap país democràtic del nostre entorn”

Barcelona, dijous 5 de novembre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha alertat que “les decisions de Carme Forcadell estan posant en perill l’autogovern i la capacitat legislativa del Parlament de Catalunya”. Després de la reunió amb la presidenta de la cambra catalana, Arrimadas ha destacat que li ha traslladat que Ciutadans no donarà suport a la investidura d’Artur Mas com a president de la Generalitat: “per la seva mala gestió al front del Govern, per les retallades, pels casos de corrupció que esquitxen al seu partit i perquè ha estat la persona que ha impulsat la divisió entre catalans i amb la resta d’espanyols”.

 

“Li he plantejat a Forcadell que com a ciutadana i com a diputada m’he sentit desemparada i, per això, vaig haver de recórrer al Tribunal Constitucional”, ha lamentat Inés Arrimadas en una roda de premsa al Parlament de Catalunya. I ha explicat que “Junts pel Sí i la CUP pretenen vulnerar els drets fonamentals dels catalans i desobeir el reglament del Parlament amb el consentiment de la seva presidenta”.

 

Sobre la resolució del Tribunal Constitucional, que ha desestimat les mesures cautelars proposades per C’s per tal d’evitar l’admissió a tràmit de la proposta de Junts pel Sí i la CUP, Arrimadas considera que es tracta “d’una crida a la desobediència de les lleis i una falta de respecte a la majoria dels ciutadans de Catalunya”“Com a demòcrates, a Ciutadans respectem les decisions judicials tot i no compartir la darrera del TC”, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD