Actualitat

Arrimadas: “Un president ha de tenir les mans netes, treballar per solucionar els problemes de tots i no dividir als catalans”

by cscatalunya — 10 novembre 2015 @ 12:06
Comparte

• La líder de C’s considera que “no pot repetir al capdavant de la Generalitat qui nega la corrupció en la contractació pública” perquè “no cola”

Barcelona, dimarts 10 de novembre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha retret a Artur Mas que “un president de la Generalitat ha de tenir les mans netes, treballar per solucionar els problemes de tots i no dividir als catalans”. En la seva intervenció al Ple del Parlament sobre la investidura del president, Arrimadas ha assegurat a Mas que “ha perdut la credibilitat” i li ha recordat que “va convocar eleccions anticipades i es va portar una excepcional patacada electoral” i que “al convocar-les de nou aquest 2015 no ha tingut el suport ni social ni internacional que esperava”. “S’està quedant sol en la defensa de la seva aventura secessionista”, li ha alertat.

Inés Arrimadas s’ha dirigit a Artur Mas per dir-li que “durant 5 anys al capdavant de la Generalitat no hi ha hagut autocrítica de la gestió del Govern” i considera que, “amb els recursos que hi havia, Mas ha pres males decisions i això ha fet que augmentés el deute en més d’un 90%, fent bona la gestió del Tripartit”. A més, ha destacat “casos escandalosos com ATLL, Spanair, l’obertura d’ambaixades o el deute amb les farmàcies mentre es retallava en educació, sanitat i serveis bàsics”.

La líder de Ciutadans també ha criticat “la corrupció que esquitxa a Convergència” i ha defensat que “no pot ser president qui nega que existeixen irregularitats en la contractació pública de Catalunya perquè no cola”. “Mas va dir que amb una hipotètica independència no hauria de rendir comptes davant els tribunals espanyols”, ha denunciat.

“Un bon president no passa a la història per ser la persona que va fer bàndols de catalans bons i dolents”, ha assegurat Inés Arrimadas després de titllar de “molt greu” que “Mas ha fet escollir entre sentiments que són compatibles en un intent de dividir als catalans entre si i amb la resta dels espanyols”.

La líder de l’oposició també ha manifestat que Artur Mas, com a ex president de la Generalitat i candidat a la presidència,“hauria de complir i fer complir les lleis” i no “vulnerar l’Estatut, la Constitució i la democràcia mentre els ciutadans compleixen diàriament amb les seves obligacions”.

Arrimadas li ha dit a Mas que “no pot repetir al capdavant del govern català perquè ha deixat de fer política per instal·lar-se en el victimisme i la propaganda”. “Deixi pas a una alternativa política que obri una nova etapa a Catalunya perquè qui ens ha portat fins aquí no pot ser qui solucioni els problemes dels catalans”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD