Actualitat

José María Espejo-Saavedra: “Ciutadans estarà sempre amb la democràcia, amb la llei i amb els catalans”

by cscatalunya — 12 novembre 2015 @ 18:25
Comparte

• El vicesecretari segon de la Mesa espera que “imperi el sentit comú”, després de les notificacions del TC als membres de la Mesa del Parlament

Barcelona, dijous 12 de novembre del 2015.

“Estaré sempre amb la democràcia, amb la llei i amb els catalans”, ha assegurat el vicepresident segon de la Mesa del Parlament, José María Espejo-Saavedra, en una roda de premsa a la Càmera catalana. En relació a la notificació del Tribunal Constitucional sobre la suspensió de la resolució separatista, aprovada dilluns passat, ha insistit que defensarà “la democràcia, les lleis democràtiques i la pròpia institució del Parlamnet, que mereix un respecte”.

El vicepresident segon de la Mesa del Parlament ha manifestat que “aquesta providència suposa l’obligació de no desenvolupar o admetre actes a tràmit en relació amb la resolució suspesa” ja que “s’incorreria en la suspensió de les funcions o, fins i tot, en responsabilitats penals”.

Sobre una hipotètica situació de desacatament, José María Espejo-Saavedra espera que “imperi el sentit comú i que tots compleixin amb les seves obligacions”, pel que exigirà que “consti en acta el que voten els membres de la Mesa”.

Espejo-Saavedra ha assegurat que “C’s no és només una alternativa al Parlament com a grup sinó que, a través de la vicepresidència, estarà present i defensarà la democràcia”. “Com a membre de la Mesa defensaré les lleis i la pròpia institució del Parlament, representant a tots els catalans que volen seguir vivint en democràcia”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD