Actualitat

Arrimadas a Mas: “Deixi pas a una alternativa política que treballi des d’ara mateix per solucionar els problemes dels catalans”

by cscatalunya — 27 novembre 2015 @ 13:38
Comparte

• La líder de Ciutadans insta als grups de l'oposició a “fixar un calendari conjunt per tractar la urgència social a Catalunya”

Barcelona, divendres 27 de novembre del 2015.

“Deixi pas a una alternativa política que treballi des d’ara mateix per solucionar els problemes dels ciutadans”. Així l’hi ha dit Inés Arrimadas a Artur Mas en declaracions als mitjans de comunicació al Parlament de Catalunya. La líder de Ciutadans (C’s) ha destacat que“avui fa dos mesos que es van celebrar les eleccions catalanes” i ha lamentat que“seguim sense president perquè la CUP és qui marca el calendari d’actuació a Catalunya”. “Reconegui que està sol i que no pot deixar el Parlament en mans de la CUP”, s’ha dirigit a Mas.

“Des de Ciutadans hem fet arribar a tots els grups de l’oposició la nostra voluntat de fer una proposta conjunta per fixar un calendari per tal de tractar temes socials, de sanitat i educació”, ha explicat Inés Arrimadas. A més, ha assegurat que“les iniciatives conjuntes tindran més força a l’hora de defensar-les al Parlament”i ha recordat que “C’s ha presentat propostes i preguntes per fer front a la urgència social davant la paràlisi de la cambra catalana”.

Volver a ACTUALIDAD