Actualitat

Arrimadas: “L’anul·lació de la resolució independentista és lògica perquè trenca amb el marc jurídic i democràtic del nostre país”

by cscatalunya — 2 desembre 2015 @ 15:56
Comparte

• La líder de Ciutadans a Catalunya destaca la necessitat “d’una alternativa política amb un projecte comú que il·lusioni a tots els ciutadans”

Madrid, dimecres 2 de desembre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat que “l’anul·lació de la resolució independentista per part del Tribunal Constitucional és lògica perquè trenca amb el marc jurídic i democràtic del nostre país”. En declaracions als mitjans de comunicació, Arrimadas ha demanat a Artur Mas “que faci un pas al costat perquè no té res més que oferir als catalans, als que ha instal·lat en la il·legalitat”. Per això, ha destacat la necessitat “d’una alternativa política amb un projecte comú que il·lusioni a tots els ciutadans”.

La líder de Ciutadans a Catalunya ha criticat que “Artur Mas i la CUP segueixen instal·lats en la irrealitat mentre que els catalans segueixen tenint problemes com l’atur, les retallades o la corrupció”. I ha instat a tots els partits ha “no perdre ni un dia més amb el debat separatista” i a “tornar al sentit comú, a la democràcia i al diàleg a Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD