Actualitat

Carrizosa: “És igual a qui investeixi la CUP, Catalunya seguirà paralitzada fins que arribi un govern que respecti les lleis”

by cscatalunya — 3 desembre 2015 @ 14:46
Comparte

El portaveu parlamentari de C’s assegura que “la Constitució es pot modificar però no vulnerar” en l’acte de commemoració del Dia de la Constitució

Barcelona, dijous 3 de desembre del 2015.

“És igual a qui investeixi la CUP, Catalunya seguirà paralitzada fins que arribi un govern que respecti les lleis”. Així ho ha afirmat el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, en declaracions als mitjans després de l’acte en commemoració del Dia de la Constitució. Acompanyat per José María Espejo-Saavedra, vicepresident segon de la Mesa del Parlament, ha destacat la necessitat d’un govern “que solucioni els problemes dels catalans, que negociï un millor finançament amb l’Estat i que treballi perquè Catalunya tingui uns serveis públics de qualitat”.

El portaveu parlamentari de Ciutadans ha alertat que “els problemes de Catalunya continuaran si volen seguir endavant amb el procés separatista, rebutjat pel Tribunal Constitucional”“Ens sembla un avorriment que, malgrat el rebuig del TC a la resolució separatista, Mas insisteixi a liderar el procés de ruptura quan hauria de retirar-se i deixar pas als que volem reactivar les institucions a Catalunya”, ha afegit.

Sobre l’acte en commemoració del Dia de la Constitució, Carlos Carrizosa ha assegurat que “la Constitució es pot modificar però no es pot vulnerar perquè representa el consens entre tots els espanyols” i ha lamentat “l’absència de representants parlamentaris del PSC”.

Volver a ACTUALIDAD