Actualitat

Antonio Espinosa: “El Parlament continua paralitzat pels interessos partidistes d’Artur Mas i la CUP”

by cscatalunya — 15 desembre 2015 @ 17:25
Comparte

El diputat de C’s alerta que el Govern en funcions “ha acordat la pròrroga del pressupost, que és la llei més important, sense debat parlamentari”

Barcelona, dimarts 15 de desembre del 2015. El diputat de Ciutadans (C’s), Antonio Espinosa, ha lamentat que “el Parlament continua paralitzat pels interessos partidistes d’Artur Mas i la CUP”. En relació a la Junta de Portaveus, Espinosa ha criticat que “els grups s’han posat d’acord per aprovar la constitució de la Diputació Permanent i la de l’Estatut dels Diputats i no s’han posat d’acord per aprovar les comissions legislatives, que és el que urgeix a Catalunya”. “Tot això produeix una paràlisi lamentable del Parlament i fa que sigui una caricatura del que hauria de ser una cambra legislativa que treballés per solucionar els problemes dels catalans”, ha dit en una roda de premsa.

Antonio Espinosa també ha alertat que “el Govern en funcions ha decidit acordar una prorroga dels pressupostos del 2015 sense debat parlamentari” i creu que aquest fet “demostra una baixa qualitat democràtica perquè s’ha furtat el debat d’un tema de màxima importància política”. El diputat de Ciutadans ha recordat que “es tracta de la llei més important” i ha afegit que “el de 2015 ja va ser un pressupost irreal”.

Volver a ACTUALIDAD